Everyone deserves a chance to walk with everyone else

Onsdag den 4e november rullade fyra fina vänner hemifrån till Lewes. Det var så jäkla roligt att ha dom här, och skönt att kunna ha så avslappnat umgänge. Onsdagen var bara ren catch-up med tacohäng och sen pubmys med dom och några England-vänner.
 
 
Hela gänget!
 
Torsdagen var dagen D här i Lewes. Det var tid för årliga Bonfire Night och passande nog är Lewes det absolut bästa stället att fira på! Tyvärr bestämde vädergudarna att det fullkomligt skulle pissa ner hela kvällen, men vi lyckades har riktigt roligt ändå! 
 
Mäktiga parader med mycket eld och smällare
 
Dagen efter åkte jag och mina vänner till London för en heldag med shopping som avslutades med finmiddag på vår standard italienska resturang på Regent Street. Därefter blev vi försenade hem så jag gick ut själv med några av tjejerna härifrån och ramlade in tidig morgon. 
 
Sen var det bara bita i det sura äpplet och dra upp igen, för Brighton var näst på schemat. Vädret var verkligen inte på vår sida under dessa dagar, men vi lät det inte stoppa oss. På kvällen drog vi ut i Brighton med ett helt gäng England-vänner och hade så jäkla roligt! Vi dansade till vi bokstavligen fick träningsvärk!
 
 
 
         
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0